Tom Indkøbskurv

3M PELTOR MT53H79A-77 HEADSET FLEX

Forsiden / Bolig, Hobby & Fritid / Hobby & Fritid / 3M PELTOR MT53H79A-77 HEADSET FLEX
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
3M PELTOR MT53H79A-77 HEADSET FLEX HEADBAND            IN ACCS (7000039699)

3M PELTOR MT53H79A-77 HEADSET FLEX HEADBAND IN ACCS

Varenr.:
7000039699
  • Type Tools
Beskrivelse

Two-way radio flex lead headset with effective noise compensation microphone for clear and reliable communication and a standard chassis jack for connecting Flex lead to communication radio.

- Headset with flex lead to various two-way communication radios
- High-attenuating shells with optimised acoustic design and excellent space for the ears for best possible sound quality and comfort
- Quick Positioning integrated microphone boom for easy handling
- PTT button on the shell
- Beam-mounted earphones that provide the least possible resonance and distortion for excellent sound reproduction even in very high-noise environments
- PTT button on the cup

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.