+45 46 73 26 00 salg@licotronic.dk
Tom Indkøbskurv

3M PELTOR SPORTTAC STAC-RD EAR DEFENDERS BLACK RED IN ACCS

Forsiden / Bolig, Hobby & Fritid / Hobby & Fritid / 3M PELTOR SPORTTAC STAC-RD EAR DEFENDERS BLACK RED IN ACCS
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.

3M PELTOR SPORTTAC STAC-RD EAR DEFENDERS BLACK RED IN ACCS

Varenr.:
XH001650056
EAN:
7318640044975
  • Type Værktøj
Beskrivelse

The 3M™ PELTOR™ SportTac™ is an intelligent active hearing protector especially developed for hunters and shooters. The smooth adjustment of the hearing protector' level dependent function gives the user particularly pleasant sound reproduction and less interference. The electronics respond at lightning speed and protect the user's hearing from loud impulse noises.

- Smooth level dependent function, which eliminates abrupt sound cut-off
- Interchangable shells makes it easy to change colour
- Equipped with automatic shut-off function
- Collapsible headband for easy storage
- Audio input for external radio

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter alt efter oprindelsesland. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.