Vi har sommerferie lukket I uge 29 og 30 og er først retur mandag den 31 juli i uge 31, så bestillinger vil ikke blive behandlet og bekræftet før og i løbet af uge 31. Alle henvendelser vil også først blive besvaret i løbet af uge 31.
+45 46 73 26 00 salg@licotronic.dk
Tom Indkøbskurv

Hvilke betalingskort kan bruges?

Forsiden Hvilke betalingskort kan bruges?

Følgende kort kan anvendes til betaling: - Visa Dankort. - Master card. - American Express. - Maestro. På alle udenlandske kort opkræves der et kortgebyr på 1,50%

Licotronic fremsender faktura sammen med vare med de til enhver tid indgået aftalte betalings betingelser. Nye erhvervskunder skal betale kontant ved bestilling første gang shoppen benyttes. Herefter hjemtages kreditoplysninger i bestræbelse på at ændre betingelse til faktura efter aftale

On all foreinger cards we charge a Fee on 1.50%

DIBS - Payments made easy

DIBS - Payments made easy
 
 

3D Secure giver øget tryghed


MasterCard SecureCode
Vertified By Visa

For at øge sikkerheden i den stadig stigende internethandel har Visa og MasterCard i fællesskab indført sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode, som under ét kaldes 3D Secure. Det betyder, at betalingen sker på samme måde, uanset om du bruger dit Visa-kort eller MasterCard. 3D Secure gør nethandel mere sikkert for både kortholder og forretning.

Den øgede sikkerhed består i, at kunden efter indtastning af sine kortoplysninger skal bekræfte sin 3D Secure-kode. Koden bliver oprettet af kortholderen, første gang der bruges 3D Secure.

Du kan læse mere om 3D Secure og købsforløbet på
Nets' hjemmeside.