Tom Indkøbskurv

GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK)

Forsiden / Lyd & Billede / Hi-Fi/Stereo / GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK)
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.
GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK) (1119564)
GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK) (1119564)
GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK) (1119564)
GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK) (1119564)

GOOGLE Chromecast 3. generation (NORDISK)

Varenr.:
1119564
Chromecast 3.0 er blevet opdateret og giver dig bedre billede gengivelse og er gået fra chromecast's 2.0's 30 billeder pr. Sekund til hele 60 billeder pr. Sekund, hvilket giver dig bedre billeder - især meget synligt på videoer med hurtige bevægelser som, action film & Sport.

Google Chromecast Generation 3 Nyt design og understøttelse af Full HD i 60 fps. Stream indhold fra din telefon/tablet eller andet direkte til dit tv med Chromecast
Beskrivelse

Med Google Chromecast kan du streame film og serier, lytte til musik og spille spil på dit fjernsyn — direkte fra telefonen. Google Chromecast er en af de bedste, billigste og nemmeste måder at streame din yndlingsunderholdning. Enheden sættes i HDMI-porten på dit fjernsyn og kobles op til din smartphone, tablet eller computer. Herefter er du faktisk klar til at streame alle dine foretrukne TV-serier, de bedste film, musik og sport direkte fra Netflix, HBO, Youtube og alle de andre streamingtjenester.

Chromecast 3.0 er blevet opdateret og giver dig bedre billede gengivelse og er gået fra chromecast's 2.0's 30 billeder pr. Sekund til hele 60 billeder pr. Sekund, hvilket giver dig bedre billeder - især meget synligt på videoer med hurtige bevægelser som, action film & Sport.

Din telefon er din fjernbetjening Gennem din telefon eller smart device har du fuld kontrol over Chromecast og alle dine streamingtjenester. Disse kan herigennem føres op på storskærmen ved et enkelt klik på Cast-knappen. Du skal ikke downloade noget (udover appen), der er ingen ledninger, og du kan stadig bruge din telefon, mens du caster til Chromecast.

Så tænker du måske: “Det må da være verdens største batterisluger”. Det er det ikke. Chromecast dræner ikke batteriet, og der er altså flere timers god underholdning. Nemt, billigt og hamrende effektivt.

Chromecast 3.0 (2018) features:

  • Understøtter iPhone, iPad, Android (telefon og tablet), Mac, Windows og Chromebook
  • Lynhurtig streaming
  • Understøtter surround sound og video i 1080p HD-kvalitet
  • Kræver ikke abonnement
  • 1080P 60 Fps.
  • Farve: Sort

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.