Vi har sommerferie lukket I uge 29 og 30 og er først retur mandag den 31 juli i uge 31, så bestillinger vil ikke blive behandlet og bekræftet før og i løbet af uge 31. Alle henvendelser vil også først blive besvaret i løbet af uge 31.
+45 46 73 26 00 salg@licotronic.dk
Tom Indkøbskurv

Fortrydelsesret

Forsiden Fortrydelsesret

Fortrydelsesret
 

Bemærk - fortrydelsesret er ikke gældende ved erhvervskøb. Se afsnittet "SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE" nederst på siden.

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på licotronic.com. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 
- a) Har modtaget din vare
- b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
- c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at kontakter os på mail salg@licotronic.dk, eller på tlf. 4673 2600 I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse på din mail sammen med din standardfortrydelsesformular efter købet og den fremgår på ordreresume inden din godkendelse.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering 
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Bemærk at det kan tage op til 14 dage at behandle retursager.
 
Fortrydelse af en del af købet 
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre. Bemærk, at du kun kan få en forholdsmæssig del af leveringsomkostningerne tilbage, svarende til fordelingen mellem det antal varer du sender tilbage, og det antal du beholder.
 
Varer undtaget fortrydelsesretten 
1.Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 
2.Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, blækpatroner og kabler hvor forbrugeren har brudt plomberingen og eller blisterpakningen.
Du mister din fortrydelsesret, hvis;
•Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.
 
Varens stand, når du sender den retur 
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Varen skal returneres i sin original og ubeskadiget emballage.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor og hvis der er tale om produkter der har været aktiveret og har brudt plombering, betragter vi den som brugt, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
Der gælder i øvrigt en generel forpligtelse til at håndtere og besigtige varerne med behørig omhu, dvs. at forbrugeren hæfter for forringelse af varen, der skyldes forbrugerens eller medlemmer af dennes husstands uagtsomhed eller manglende omsorg.

Sundheds- eller hygiejneprodukter, eller andre varer der ikke egner sig til at blive returneret tages ikke retur hvis de har været taget i brug. Dette gælder f.eks. produkter som har været i kontakt med madvarer, hud, hår eller lignende. Produktet må gerne gennemses uden ibrugtagning.

Tilbagebetaling af købsbeløbet 
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder,
leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, medmindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Licotronic, Møllehaven 15 C 4040 Jyllinge
Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse imellem kl. 08.00 – 16.00 og gerne mod forudgående aftale.
 
Hvad skal jeg sende med tilbage? Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen eller faktura.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Du bedes kontakte os på salg@licotronic.dk inden du sender en vare retur. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig kasse og i produktets egen ubeskadiget originale emballage. Du skal helst benytte den standardfortrydelsesformular der var vedhæftet din bestillingsbekræftelse. 
 
Klageadgang 
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Per Silkjær på mail ps@licotronic.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan viderebringes til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
Tlf. +45 72405600
www.naevneneshus.dk

SÆRLIGE BESTEMMELSER FOR ERHVERVSDRIVENDE
Salgsbetingelser for erhvervsdrivende betegnes som handelskøb og følger ’Bekendtgørelse af lov om køb’.
Der er ingen fortrydelsesret for erhvervsdrivende.

Der gælder 1 års reklamationsret fra oprindelig fakturadato, med undtagelse af forbrugsvare såsom batterier, toner- og blækpatroner mv., hvor der kun ydes 6 måneders reklamationsret, med mindre andet er skriftligt aftalt.
Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 1 års reklamationsperiode.

Ved reklamationer står køber selv for udgifterne til returnering af varen til Licotronic eller producentens værksted.
Produkter med defekter repareres om muligt

Licotronic forbeholder sig ejendomsretten til varer købt på kredit, indtil den fulde købesum er erlagt. Alle omkostninger i forbindelse med håndhævelse af ejendomsforbeholdet påhviler køberen. Der påløber renter fra forfaldsdatoen med 7% pr. påbegyndt måned.