Fragt info

Alle vare sendes med enten PostNord eller GLS og du kan vælge imellem følgende forsendelsesmuligheder,

Leveret til nærmeste PostNord pakkeshop.  45,-  
Leveret til nærmeste GLS pakkeshop 45,-  
Leveret til din arbejdsplads/firma adresse. 85,-  
Leveret til din private adresse med GLS. Dette felt SKAL vælges ved bestilling af Hvidevare 85,-  
Leveret til din private adresse med PostNord. 85,-  
HVIDEVARE & SKÆRME LEVERING
Leveret til din adresse som Pallegods. Gælder for store og tunge vare som skærme over 32", hvidevare etc. Prisen kan blive reguleret op eller ned efter behov.
760,-  
"Click og Collect" Afhentes på vores adresse. Gratis!  

Der leveres enten med Post Danmark eller GLS og typisk fra dag til dag når vare er på eget lager og ellers skal man forvente at ordre afsendes 2-3 hverdage efter bestillingen er bekræftet når vare ligger på fjernlager. Større og tunge produkter herunder hårde hvidvare, store skærme og vare det oversiger 30 kg i vægt sendes som pallagods. Hvis fragtprisen ikke er vist på den enkelte vare fastsættes denne efterfølgende.

VIGTIGT! Når der afsendes direkte fra fjernlager kan der være afvigelser fra det ønsket leveringsvalg, da de enkelte lagre nødvendigvis ikke anvender det firma du har valgt til at få pakken tilsendt med. (GLS & Postnord)

V
i kan levere i hele Norden, EU og undenfor EU og herunder de Atlantiske lande.

Når der sendes til Post Danmark & GLS Pakkeshop skal man selv afhente pakken på nærmeste posthus/pakkecenter. Man modtager en SMS besked når pakken er klar til afhentning. Der sendes altid til den pakkeshop der ligger nærmest din bopæl. Hvis man har et bestemt pakkeshop ønske kan man skrive det i kommentarfeltet.

Hvis man bestiller vare der sendes med GLS og bringes til døren og hvis man ikke er hjemme til at modtage, afleveres pakken i nærmeste GLS pakkeshop hvor man så kan afhenter den. Dette gælder dog ikke Hvidevare. Er man ikke hjemme til at modtager skal man betale for at få den bragt ud igen.

Til Grønland, Færøerne, Island og øvrige udland udregnes fragtprisen baseret på vægt og volume og om der skal sendes med skib eller luftpost. Alle ordre på over kr. 300 oprettes momsfrit (gælder kun Grønland, Færøerne og Island). Når man opretter sig som kunde bliver det standard sat en fragt pris ind på kr. 260 men denne reguleres alt efter volume & vægt og ønsket forsendelsesmetode.

Erhvervskunder får pakker leveret på ønsket erhvervsadresse.