Tom Indkøbskurv

SAMSUNG ID BASE STAND FOR 40IN .

Forsiden / Lyd & Billede / Videotilbehør / SAMSUNG ID BASE STAND FOR 40IN .
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.

SAMSUNG ID BASE STAND FOR 40IN .

Varenr.:
MID40/EN
  • Type Monitor montering
Beskrivelse

MID40/EN er en stabil og pænt designet fod til SAMSUNG ID. MID40/EN er nem at montere og installere og giver helt nye muligheder for stationære og midlertidige udstillinger. Med MID40/EN kan du placere display-væggen helt fritstående i rummet med 4 display i højden, og du sætte lige så mange, du ønsker, sammen i en enkelt række, i vinkel, rundt om hjørner eller på den måde, der giver dit budskab den bedste effekt.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter alt efter oprindelsesland. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.