Tom Indkøbskurv

SEGWAY Ninebot by Segway Kickscooter ES2 Grå (Leveres som godstransport på 2-4 dage)

Forsiden / Bolig, Hobby & Fritid / Hobby & Fritid / SEGWAY Ninebot by Segway Kickscooter ES2 Grå (Leveres som godstransport på 2-4 dage)
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.

SEGWAY Ninebot by Segway Kickscooter ES2 Grå (Leveres som godstransport på 2-4 dage)

Varenr.:
N2G380
EAN:
8719324556873
Beskrivelse

Leder du efter en smart måde at komme rundt på? Led ikke længere!


Prisvindende Ninebot af Segway ES2 Electric Scooter er en utrolig god scooter. -One Push Folding System -Op til 25 km på en opladning -Anti Tyv Funktion -LED Display, lys under og foran -Fuld styring med Segway appen -Tre køreniveauer og cruise controlPå farten

Segway ES2 er et fantastisk transportmiddel som tager dig hurtigt og smidigt der hvor du vil hen. Og hvis du ikke kan bruge scooteren et sted på din rejse, foldes den hurtigt og nemt sammen med sit one-push foldeteknik og vejer kun 12,5 kg. Den løftes let med en hånd så du kan tage den med på toget, i bussen, i sporvognen eller lægge den i bagagerummet på din bil.Avanceret teknologi

Segway ES2 har en omgang fantastiske funktioner som får den til at stikke ud fra mængden. Den har et LED-display, Bluetooth-funktioner, cruise kontrol og kan tilpasse LED-lygterne i seje farver. Den har desuden vundet en række forskellige designerpriser og betragtes i den sammenhæng som en af ”originalerne”, solgt i flere millioner eksemplarer.


Mobil-app for fuldstændig styring 


Vi lever i en mobil verden og derfor kan du ved hjælp af Segwayens seje app holde dig selv og din scooter opdateret med alt det nyeste. Indstil lys, forskellige køreniveauer og opdater til seneste Firmware. Der findes desuden mange hjælpemidler for nybegyndere, analyseværktøj over din kørsel og advarsler om hvordan din scooter har det. Når du parkerer din scooter, låser du den nemt med et knaptryk.


Solide dæk, lang holdbarhed


Den kommer med solide dæk både for- og bag. Hvilket betyder at du aldrig behøver at være urolig for punktering mens du er på farten, således er den meget nem at vedligeholde med lang holdbarhed. Vælger du at køre med fartpilot i det populære cruiseniveau, står du roligt og selvsikkert på din scooter som har en meget blid kørsel med støddæmpere både for- og bag. Den har en kraftig motor på 300W med en maksimal hastighed på 25 km/t.Mange muligheder


Segway ES2 har et godt batteri som tager dig op til 25 km på en opladning. Når du skal oplade scooteren behøver du kun den medfølgende opladerledning og en stikkontakt. Du har desuden mulighed for at tilføje et ekstra batteri som øger distancen per opladning til op imod 45 km. Med et ekstra batteri som dette når scooteren også op på en højere topfart på 30 km/t.

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter alt efter oprindelsesland. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.