Tom Indkøbskurv

TARGUS Pulse 14 Sleeve Atoll Blue

Forsiden / Computere & Tablets / Tasker / TARGUS Pulse 14 Sleeve Atoll Blue
Produktet kan p.t. ikke leveres, og er muligvis udgået. Kontakt os venligst for hjælp til at finde et tilsvarende produkt.

TARGUS Pulse 14 Sleeve Atoll Blue

Varenr.:
TSS94802EU
EAN:
5051794021806
  • Størrelse 14"
  • Type Hylster
  • Farve Multi
Beskrivelse

For functional yet stylish laptop protection on the go, look no further than Pulse. Made from durable outer materials and featuring a soft internal lining, this padded sleeve will ensure your device is protected and remains scratch-free. Perfect for work, school or going on holiday, carry this sleeve alone or slip inside your bag or luggage for added protection.

- Stylish and durable materials
- Carry and protect your laptop on the way to work, school or on holiday
- Soft internal lining
- Tactile zip pullers
- Carry alone or inside another bag
- Limited lifetime warranty

Selvom vi gør vort bedste for at give fyldestgørende information, så er billederne kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede. Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet eller i andre form- og farvevarianter alt efter oprindelsesland. Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det produktoverskriften som gælder. Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne. Vi tager forbehold for trykfejl, ændring af priser og specifikationer uden varsel.